GRENAA ½ Marathon, på udturen ved trekanten. Målet nået, jeg gennemførte sammen med dette hold af seje motionister fra GMLK.

I 1985, præcis dato 15.6., begyndte jeg at løbetræne, og ugen efter, d. 22.juni 1985, holdt jeg med at RYGE. Jeg startede løbetræning med Jane Daugaard og hendes forældre, og vi kørte sammen med dem til Marselis fortræning 3 gange om ugen. De næste ca 15 år trænede jeg, løb, svømmede og cyklede.
1987 var jeg med i Århus Marathon, 1993 cyklede jeg Århus-København, bare for at nævne et par af de spændende løb. Jeg deltog også i nogle mini-triathlons. Så kom der nogle skader, bla et cykelstyrt under La Marmotte i 1994, hvorefter jeg var sygemeldt ½år, en højre frossen skulder i 1999-2000, og derefter en venstre frossen skulder 2005-2006. For at afslutte, en brystkræftoperation i 2010.
ØV, jeg hader sygdom og skader, og at være unfit, som desværre også påvirker vægten. 

Col De La Croix De Fer 7.7.1994

Frida, Lady Gaga og jeg.
 Så nu skulle det have en ende, jeg savnede at være i form. Jeg begyndte at løbetræne 1.6.2011, og gik igang med at løbe/gå 2-3 gange om ugen. Jeg bruger Grenå plantages løbestier. Den korte RØDE på 2,7, den GULE på 3,7 og den BLÅ på 5,4.
Jeg var med på Grenå Marathons 5km løb i august 2011, og Marselisløbets 6 km i september. Det var OK tider, bla stjernetid på Marselisløbet. MEN - det skal gøres bedre!!
Når jeg træner, er Frida altid med. Udstyret når jeg løber, er selvfølgelig mine gode løbesko fra asics. Men så har jeg også et godt løbeur, og det sidste gode, som jeg aldrig troede jeg skulle have, musik fra min smartphone. Knaldgode Gadgets jeg ikke kan undvære. Smartphonen har jeg sat fast om armen, og så er der Lady Gaga ind i ørerne.
Nu løber Frida og jeg 3-4 gange om ugen.
1.1.2012 meldte jeg mig ind i
Grenaa Motions Løbeklub . Der løber jeg sammen med andre motion-freaks, TORSDAG aften. Da er Frida og Lady Gaga ikke med. Jeg skal jo også være social.
Jeg er gået i skarp træning, og løber nu 6 km uden ophold, og distancen øges i et tilrettelagt program. Mit foreløbige mål er, 10 km i Grenå løbet og Marselisløbets 12 km.
Nå, ja, jeg har forresten også tabt 13 kg. Det er ikk' så ring' endda.


2013 - Vi løber med Århus Hjælper Løb & Walk

Gadgets: Udover et speed sonic løbeur, min HTC Sensation med musik i ørerne, har jeg Frida i en god løbeline fra Ruffwear fastgjort om min talje . Her i vinter, har Frida og jeg også en gul sikkerhedsvest, Frida har et blinkende orange halsbånd, og jeg har en lille pandelygte. Det sidste, er et par is/sne "kæder" fra Springyard Steady til at sætte på løbeskoene. De er uundværlige når der er frost og sne på stierne.
Men kulde gør ingenting, det kan jeg sagtens løbe i, når jeg har rette påklædning på.

Brian og jeg var med til Berlin ½ Marathon april 2013.

Frida og jeg viser Brian vores 6 km rute ude i Grenå plantage. Han har fået Gavekort til løbesko, så måske vil han også snart til at løbe. Skoene blev købt idag